آشپزخونه

اینجا آشپزخونه گل نسا است...خوش اومدید :)

آشپزخونه

اینجا آشپزخونه گل نسا است...خوش اومدید :)

بُرانی مرغ

برانی مرغ خیلی راحت، خوشمزه و سریع هست!  

 

مواد لازم:

* پیاز(رنده شده)     1 عدد متوسط (رو به بزرگ )  

* مرغ                   دو عدد سینه و 5 تا ران  

                    بستگی به خودتون داره، اصلش فقط با سینه هست ولی من ران هم دوست دارم 

* زعفران دم کرده    یک چهارم لیوان (اینم بستگی به خودتون داره، هرچه بیشتر خوش رنگتر) 

* نمک                  به مقدار لازم 

* ماست               1.5 پیمانه  

* سس مایونز       2 قاشق سوپخوری 

* کره و روغن        به مقدار لازم 

 

طرز تهیه: 

- خب مرغاتون رو پاک میکنید و میشورید و سینه ها رو هر اندازه ای که دلتون میخواد برش میزنید. من مربع مربع برش میزنم، به ضلغ مثلا اندازه نصف انگشت!!! (عجب توصیفی!) ران رو همونطوری بدون پوستش استفاده میکنم.

- ماست رو با نمک، پیاز رنده شده، سس مایونز و نصف مقدار زعفرون(نصف اون یک چهارم لیوان) خوب هم می زنیم و تیکه های مرغ رو میندازیم توش و هم میزنیم که به همه جاش برسه. روی ظرف رو میکشیم و میذاریم دو-سه ساعتی توی یخجال بمونه. (البته بگما، روزی هم بوده که من زیاد عجله داشتم و فرصت نبوده زیاد توی یخجال بذارمش، همونطوری پختم، ولی مزه ش خیلی هم خوب دراومده) 

- روغن رو توی تابه میریزین و گرمش میکنید و بعد مرغاتون رو میریزین توش و میذارین که خوب روی حرارت ملایم بپزه.  

بعد از نیم ساعت، گاهی همش بزنید. وقتی آبش کشیده شد مابقی زعفرون رو هم اضافه کنید.

نهایتا یه سس غلیط و خوشمزه ای باید بدست بیاد. میتونید با یه چنگال تست کنید که مرغاتون پخته یا نه.  

در آخر هم یه کم کره اضاف کنید و بذارید 2-3 دقیقه هم حرارت ببینه.

 برانی مرغ خوشمزه تون آماده است. میتونید به همراه چیپس سروش کنید. 

 

کیکِ ماستِ پرتقالی

خیلی وقت بود میخواستم رسپی این کیک رو بذارم اما فرصت نمیکردم...تا امروز!

این کیک عطر و طعم خیلی خوبی داره و خیلی هم ساده است:) 

واسه وقتایی خوبه که مثلا شیر توی خونه ندارید و بجاش ماست دارید:) 

یا اینکه مثلا همسریتون(مثل همسر جانِ ما) رفته یک عدد ماست شونصد لیتری گرفته برای خونه ای که دو نفر بیشتر جمعیت ندارن 

ولی جدا از شوخی، بسیار تا بسیار خوشمزه و نوستالژیکه این کیک! 

 

مواد لازم:  

  • ماست    1 پیمانه 
  • آرد         2 پیمانه 
  • تخم مرغ    4 عدد 
  • بکینگ پودر   1 قاشق مرباخوری 
  • وانیل            نصف قاشق مرباخوری 
  • پوست رنده شده پرتقال 
  • روغن          نصف پیمانه  
  • شکر           1 پیمانه

طرز پخت: 

1- زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنید 

2- زرده ها رو کمی هم میزنید و بعد شکر رو بهش اضافه میکنید و کمی هم میزنید تا کرم مانند بشه 

3- وانیل و بکینگ پودر رو به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه میکنید و هم می زنید  

4- ماست و روغن رو هم اضافه میکنید به مخلوط شماره 3 و حسابی هم مزنید تا مواد به خورد هم برن...بعدش هم پوست رنده شده پرتقال رو بهش اضافه میکنید

5- آرد رو کم کم روی مخلوط شماره 4 اضافه میکنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه

6- سفیده تخم مرغ ها رو با هم زن خوب میزنید تا حسابی پف کنه و از نریزه 

7- سفیده ی پف کرده مون رو با مواد شماره 5 مخلوط میکنیم...هم زدن خیلی مهمه، باید دقت کنید که به آرومی مواد رو در یک جهت با هم مخلوط کنید. 

8- قالبتونو چرب میکنید و مواد حاصل از شماره 7 رو توی قالب میریزید و به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کردید میذارید:) 

سوپ بُرش

سوپ بُرش (Borsh) یکی از خوشمزه ترین سوپای دنیاست که توی بعضی مناطق شمال غربی کشورمون طبخ میشه، البته طبق اطلاعات ویکی پدیا بُرش اصالتاً یک غذای سنتی اوکراینی هست.   

این سوپ یک نوع سوپ سبزیجاته که با آب گوشت تهیه میشه و راحت و بسیار مغذی هست و مخصوص زمستونه بعلت اینکه توش چغندر میریزن:) 

امیدوارم بپزید و لذت ببرید: 

 

 مواد لازم

  • چغندر قرمز (خرد شده-درشت)
  • کلم برگ (خرد شده)
  • هویج (خلال شده-درشت)
  • سیب‌زمینی (خرد شده-درشت)
  • آب گوشت (به همراه تیکه های خرد شده ای از گوشت)  
  • چندتا برگ بو (گیاهیه که برگای بسیار بسیار معطری داره، معمولا توی طبخ اکثر سوپا استفاده میشه چون مزه و بوی خوبی به غذا میده) 
  • گوجه فرنگی (توی میکسر کاملا لهش کنید)
  • جعفری
  • نمک
  • زردچوبه
  • لیموترش یا آب لیموترش

 طرز پخت هم خیلی راحته، همه مواد خرد شده رو میریزم توی آب گوشت و چند تا برگ بو هم میریزیم و میذاریم خوب بپزه، گوجه فرنگی له شده رو هم اضافه میکنیم و میذاریم 10 دقیقه ای هم بپزهه... بعد هم بهش آب لیمو میزنیم و و موقع سرو هم روش جعفری میزنیم:) به همین راحتی و خوشمزگی!  

* سوپ بخاطر چغندرش رنگ خوش قرمز پر رنگی داره 

* مواد رو کمی درشت خرد کنید، یعنی مثلا سیب زمینی رو که بصورت مکعبی میبرید باید نسبت به اونی که واسه سوپ معمولی میبرید درشت تر باشه.

* من از این هویجای فرنگی که رنگ قرمز-بنفش تیره دارن استفاده میکنیم:)  

* من این دفعه یکم بلغور هم ریختم توش، به نظرم خوشمزه و موقوی تر میشه(حالا نتیجه.ش رو بهتون میگم)

 این عکس رو از اینترنت پیدا کردم، فعلا اینو داشته باشید تا بعدا عکس بُرش خودمو میذارم براتونآخه هنوز آماده نیست که:) 

 

کوکی خوشمزه

دستور پخت این کوکی های خوشمزه رو از وبلاگ تستر جان ها برداشتم 

اولین بار که پختم خوب در نیومد، برای اینکه اندازه موادشو دقیق رعایت نکرده بودم، با راهنمایی تستر اعظم، دفعه دومی که پختم عالیییییییی شد:) 

من با اجازه تسترها دو تا تغییر کوچولو ایجاد کردم، یکی اینکه یه دونه زرده تخم مرغ هم به موادم اضافه کردم، و دوم اینکه یه مقدار پودر قند بیشتری ریختم (آخه خونه پختم همه گفتن یکم شیرین ترش کن )  :) 

پخت این شیرینیا خیلی آسونه و خیلییییییییییییی هم خوشمزه.ست پس به همتون توصیه میکنم:) 

 

 

مواد لازم: 

 

آرد                  260 گرم 

آرد برنج            35 گرم 

زرده تخم مرغ    1 عدد 

کره                 250 گرم 

پودر قند           65 گرم

وانیل              نصف قاشق چایخوری 

 

 

طرز تهیه: 

 

1- کره رو با پودر قند و وانیل حساااااااااابی مخلوط میکنیم و زرده تخم مرغمونو مریزیم و مخلوط میکنیم... 

2- بعد آردهامونو کم کم به مخلوط کره اضافه میکنیم(همیشه الک کنید)، و بازم حسابیییییییی همش بزنید تا یه مخلوط یکدست بشه 

3- بعد میتونید اونارو با ماسوره به هر شکلی که دلتون خواست در بیارید و روی سینی فر که توش کاغذ روغنی انداختد بذارید:) حواستون باشه که شیرینیارو با فاصله روی سینی فر بذارید...  

4- سینی رو به مدت 15 دقیقه توی فری که از 10 دقیقه قبل روشن شده بذارید.(این مدت زمان بستگی به شعله فرتون داره...فر خونه ما مشخصه درجه حرارت نداره، واسه همین بعد ده دقیقه بالای سرشون بودم تا یه وقت نسوزه...همین که دیدی پایینش داره طلایی میشه، از فر دربیارید) 

5- میتونید کوکی هارو با شکلات ذوب شده و نارگیل، یا پسته تزیین کنید. 

 

نوووووووش جان:)

نکته: اولش شیرینیا به نظر نرم و نپخته میان ولی وقتی صبر کنید تا خنک بشن میبینید که پختن و خیلی هم ترد هستن:) 

 

 

 

  

 

 

شیرینیای سمت چپی مال دستور پست قبله:) 

 

 اینم لینک دستور پخت اصلیش:)

شکوفه های بهاری

 

مواد لازم:

کره                 60 گرم به دمای اتاق رسیده

پودر قند            15 گرم

زرده تخم مرغ     1 عدد

وانیل                نوک قاشق چایخوری

آرد سفید          65 گرم

نشاسته ذرت    50 گرم

آب خنک           چند قاشق سوپخوری

رنگ خوراکی      به مقدار لازم

سبز و قرمز 

طرز تهیه:

1- کره نرم شده رو با پودر قند خوب هم میزنیم تا به خورد هم برن

2- زرده تخم مرغ و وانیلمون رو به مواد بالا اضافه میکنیم و چند دقیقه خم میزنیم تا رنگ مخلوط روشن تر بشه و یه خمیر کاملا یک دست بدست بیاد

3- آرد و نشاسته ذرت رو به خمیر مرحله قبل اضافه میکنیم(همیشه الک کنید) و با نوک انگشتامون آرد و نشاسته.رو به خورد خمیر میدیم. این کارو مدتی ادامه میدیم تا همه آرد جذب بشه و مخلوط به شکل خورده نون در بیاد.

4- چند قاشق آب اضافه میکنیم و دوباره خمیر حاصل از مرحله قبل رو خوب ورز میدیم تا آب رو جذب کنه، آب رو قاشق قاشق اضافه میکنیم تا جایی که خمیرمون صاف و یکدست بشه، نرم و لطیف.

5- خمیر.رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، اولی اندازه یه گردو، دومی یکم بزرگتر و سومی بزرگتر از دومی:)

به سومی که بزرگتر از همه.ست(مثلا اندازه پرتقال)، رنگ قرمز اضافه میکنیم، دو سه قطره کافیه!

به دومی که متوسطه چتد قطره رنگ سبز میزنیم و گلوله اول که کوچکتر از همه.ست بدون رنگ میمونه.

·         من تا بحال از رنگ استفاده نکرده بودم. توی دستوراصلی این شیرینی نوشته بود چند خال رنگ با خلال دندون میریزیم، منم اولش با خلال دندون استفاده کردم، اما بعدش دیدم که نمیشه، دو سه قطره ریختم:دی

·         هر رنگی که استفاده کنید، وقتی میپزه دو سه درجه روشن میشه، بنابراین خمیرتونو خیلی هم کمرنگ نکنید که کلهم رنگش بعد پخت بپره.

6- خب میرسیم به قسمت زمانبَرِ کار!

خمیر قرمزتونو بین دو تا کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه بازش کنید، بعد قالب گل رو روش بزنید، خمیر سبر رو هم به شکل برگ قالب بزنید. وقتی دارید برگ رو به گل وصل میکنیم، اون قسمت پایین گل رو یکم با آب خیس کنید تا به برگ بچسبه.

نکته: برای درست کردن گل، وقتی قالب گل رو زدید باید با چاقو از وسط به دو نیمش کنید، یعنی از هر قالبی که میزنید دو تا گل ایجاد میشه(اون قسمت های صاف بهم وصل میشن)...برگ هم همینطوریه.

از خمیر بی رنگتون هم یه گلوله کوچیک درست میکنید و یکم به وسط گل.تون آب میزنید و این گلوله کوچیک رو میذارید توش(اگه دوست نداشتید هم میتونید نذارید)

نکته: ضخامت برگ نسبت به گل باید کمتر باشه!

7- گلا رو میچینید توی سینی که از قبل روش کاغذ روغنی گذاشتید و میذاریدش توی فری که از 10 دقیق قبل روشنش کردید. حدود 10 دقیقه زمان پخت کافیه، گلا اصلا نباید تغییر رنگ بدن، حواستون باشه.

بعدشم از فر میارید بیرون میذارید کاملا خنک بشه

شیرینیاتون آماده.ست:) 

 

 

 

اقتباس شده از مجله ه.ن.ر.آ.ش.پ.ز.ی:) 

 

با تشکر از عکاسان ویژه این گزارش، همسرجان و خواهر جان  

 

 

 

پیراشکی

دستور خاصی نداره 

خمیرش خمیر آماده یوفکا هست 

موادشم گوشت چرخ کرده+قارچ+سیب زمینی سرخ شده+جعفری خورد شده.ست 

بهتر بود فلفل دلمه ای هم میزدم، اما تو خونه نداشتیم:دی 

 

 

+ مواد داخل پیراشکی:



+ اینم مال یه دفعه دیگه.ست که داشتم پیراشکی درست میکردم:

(یکم خوش آب و رنگ تره نسبت به قبلی :دی)



+ خمیر یوفکا:



+ درست کردن پیراشکی :



+ آماده رفتن به داخل فر:




+ بفرمایید پیراشکی:


کیک اسفنجی با لایه های خامه کاکائویی

دوستای عزیزم

امروز میخوام دستور پخت یه کیک خیلی خوشمزه رو براتون بذارم. باید بهتون بگم که یه قسمت از این دستورو از کتاب "دسرهای سنتی و مدرن پانیذ" تالیف خانوم جنت.دوست(من خیلی کتابشو دوست دارم، ایده های فوق العاده ای به آدم میده) برداشتم(با یه کوچولو تغییر) و یه قسمت دیگه.ش رو از کیکای آماده ای که از قنادیا میخریم اقتباس کردم

خب بریم سر وقت کیک خوشمززززززززززه!


  • اول خامه رو آماده میکنیم:


مواد لازم برای تهیه خامه کاکائویی:

1- یک بسته خامه 250 گرمی

2- نثار یا پودر شکر 5 قاشق غذاخوری

3- پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری (توصیه گل نسا: من خودم دو قاشق استفاده میکنم و اگه احساس کردم خامه یکم تلخ شده شکرشو یکم بیشتر اضافه میکنم)


طرز تهیه خامه کاکائویی:

خامه رو با همزن خیلی خوب هم میزنید بعد شکر رو بهش اضافه میکنید وبعد هم کاکائورو. مخلوطو خیلی خوب هم میزنید و میذارید 1 ساعتی توی فریزر بمونه تا خوب ببنده.


  • با پختن یه کیک اسفنجی خوشمزه کارمونو ادامه میدیم:


مواد لازم برای پختن کیک اسفنجی:

1- آرد 100 گرم

2- نشاسته 50 گرم

3- کره  50 گرم

4- شکر 230 گرم

5- وانیل نصف قاشق مرباخوری

6- تخم مرغ 6 عدد

7- نمک چند پر

8- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری



طرز پخت کیک اسفنجی:

1- طبق روش معمول پخت همه کیکا اول زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم

2- زرده تخم مرغ، وانیل و چهار قاشق از شکر رو با هم خوب هم میزنیم تا حدی که خوب باهم ترکیب بشن.

3- سفیده تخم مرغ به تنهایی با همزن هم میزنیم. وقتی که کمی پف کرد بقیه شکر رو اضافه میکنم و هم زدن رو دوباره ادامه میدیم، اونقدر هم میزنیم تا خیلی خوب فرم بگیره.

4- توی این مرحله مخلوط سفیده تخمرغ رو به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و خیلی آروم هم میزنیم. مثل روش پخت بقیه کیکا یادتون باشه که سفیده تخم مرغ اگه خیلی بهم زده بشه یا با سرعت بهم زده بشه، فرم و پفش از بین میره.

* بهتره که همین موقع ها فر رو روشن کنید تا کم کم گرم بشه (توصیه گل نسا: توی این کتاب نوشته تا 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد باید گرم بشه،  من فِرم درجه حرارت نداره حسی کار میکنم، یکم که گرم شد(حدود 7-8 دقیقه بعد روشن کردن)ظرفو میذارم توی فر- معمولا هم شعله پایین فر رو استفاده میکنم)


5- حالا نوبت آرد و نشاسته است. اینارو توی یه ظرفی همراه بکینگ پودر و نمک باهم مخلوط میکنیم.

6- مواد آردی حاصل از مرحله 5رو به روی مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ مرحله 4 الک میکنیم. اینکارو به تدریج انجام میدیم و به حالت دورانی و آروم هم میزنیم. بهتره با لیسک اینکارو بکنید. بازم دقت کنید که خیلی هم نزنید چون که سفیده تخم مرغ فرم گرفته آسیب میبینه.

7- در نهایت کره رو که آب شده به مواد مرحله 6 اضافه میکنیم.

8- ظرف کیک رو چرب میکنید، اگه خواستید از کاغذ روغنی هم میتونید استفاده کنید. مواد مرحله 7 رو داخل ظرف میریزیم و توی فر (180 درجه) میذاریم. زمان پخت بیشتر از 30-25 دقیقه طول میکشه(توصیه گل نسا: بستگی به درجه شعله.تون داره-نیست که اجاق گازامون استانداردنبه هر حال بعد از 25 دقیقه به کیکتون که توی فره سر بزنید با یه چنگال یا قست چوبی چوب کبریت تست کنید ببینید که مغز کیک پخته یا نه، اگه مواد کیک به چوب یا چنگال چسبیدن این یعنی هنوز نپخته، اگ که نه یعنی کیکتون پخته! معمولا قبل از اینکه روی کیک سرخ بشه پایینش کم کم شروع به قهوه ای شدن میشه که زیاد خوب نیست، واسه همین من معمولا بعد اینکه تست کردم دیدم مغز کیک پخته شعله پایینو خاموش میکنم و شعله بالای فرو روشن میکنم، شعله بالای فر ما خیلی تیزه و خیلی سریع روی کیک رو طلایی میکنه واسه همین باید حواسم جمع باشه، شاید 2-3 دقیقه طول میکشه این فرآیند-گفتم که اگه شما هم این مشکلو داشتید حواستون باشه. توصه های گل نسا رو جدی بگیرید!)

خب کیک اسفنجی شما با بوی خیلی خیلی مطلوب و خوشمزه آماده.ست!اما کارتون هنوز تموم نشده!

کیک رو از فر خارج میکنید و میذارید تا توی هوای آزاد، خنک خنک بشه.


خب وقتی کیکتون خنک شد، به آرومی با یه چاقوی تیز اونو به سه سطح دایره ای( چون ظرف من دایره ای بود! ممکن مال شما مثه مال یلدا جونم قلبی باشه!) برش میدید، بعد خامه ای رو که اول آماده کرده بودید روی سطح پایین ترین لایه کیک میکشید، لایه دوم رو روش میذارید و دوباره روی اون خامه میکشید، لایه آخر روش میذارید و خامه باقی مونده رو روی این لایه که همون سطح بیرونی کیکه میکشید. خوب کیکتون آماده است.

* توصیه گل نسا: برای اینکه کیکتون خوشمزه بشه میتونید بین لایه ها، بعد از کشیدن خامه از گردو یا پسته استفاده کنید. بطوریکه یا به قطعات کوچکتر خردشون کنید یا پودرشون کنید و اینطوری استفاده کنید.

* توصیه گل نسا: برای تزیین خامه رویی کیکتون هم میتونید از پودر کاکائو یا شکلاتی که خیلی ریز رنده شده باشه استفاده کنید. ظاهر فوق العاده ای به کیکتون میده!من شکلات رنده شده رو ترجیح میدم!


کیکتون آماده سرو هست!

توصیه گل نسا: توصیه میکنم! فاصله زیادی بین پخت و سرو کیک نباشه، چون خامه کم کم جذب کیک میشه و دیگه اون طراوت اولیه.ش رو نداره.( گرچه طعمش همونه و هیچ تغییری نمیکنه) خامه هایی که توی قنادی استفاده میشن یه جور دیگن واسه همین زیاد جذب نمیشه.


امیدورام که بپزید و لذت ببرید!


پ.ن: دوست جونا! بقیه عکسا توی دوربینه، دوربینم توی ماشینه، ماشینم دست باباستواسه همین الان یه عکس از تجربه اولم از این کیک رو که توی گوشیم داشتم که گذاشتم، بزودی عکسای بهترو که مربوط به کیک تبلد همسریم بود،براتون آپلود میکنم، باشه؟:*



مربای توت فرنگی

خب...ترجیح دادم از یه چیز خیلیییییییی ساده شروع کنم که این اواخر هم برای اولین تجربه.ش کردم، هم خیلی ساده.ست هم سالم...مخصوصا که الانم فصلشه!

این دستورو از مامان جونم یاد گرفتم...مرسی مامان خانومی!


*فقط یه چیزی بگم، توی پست اول گفتم که مشکل من چیه و تصمیم گرفتم چیکار کنم! چون اونموقع که داشتم پختن موضوع این پست رو تجربه میکردم، هنوز اینقدر مصمم به استفاده از اندازه های دقیق نبودم، این پست رو به بزرگیه خودتون ببخشید، ایشالا که در پست های بعدی جبران میکنم


مربای توت فرنگی

توت فرنگی........هرچقدر که میخواین!

شکر................به مقداری که واسه مقدار توت فرنگیاتون کفایت کنه!

توت فرنگیا رو خوب میشوریم و برگهاشونو جدا میکنیم، بعد یه لایه از اونارو توی یه قابلمه میچینیم و روش شکر میریزیم طوری که خوب پوشونده بشن، بعد(اگه توت فرنگیاتون زیاد بود) دوباره یه لایه دیگه بچنید و دوباره شکر تا روشون خوب پوشونده بشه...در قابلمه رو بذارید و به مدت 1-1.5 روز توی یخجال بذاریدش...خواهید دید که خودت توت فرنگیا آب میندازن...معمولا آبش برای پخت به اندازه کافی هست...بذاریدش روی حرارت ملایم تا محتویات قابلمه به جوش بیاد و شکر حل بشه، آروم هم بزنید تا به حل شدن شکر کمک کنید...موقع پختن کف نامطلوبی ایجاد میشه که میتونید با کمک قاشق برش دارید...برای تست غلظت مرباتون، یه ذره روی نوک قاشق از بردارید و بریزید کنار بشقاب، بذارید سرد شه و بعد امتحان کنید تا ببینید که چسبندگی خوبی داره یا نه، اگه خوب بود یعنی مرباتون آماده.ست در غیر اینصورت کمی بجوشونیدش و دوباره امتحان کنید...

مربای شما آماده.ست! نوش جان:)


عکس: از اونیکی وبلاگم

بعدا شاید عکس بهتر و واضح تر بذارم:)

پست اول

دنیای شیرین آشپزی منو از کودکی جذب خودش کرد...(شواهدشم موجوده و در یاد و اذهان تمامی آشنایان و فامیلهایمان تا ابد زنده هست)

من عاشق ترکیب مواد غذاییم و دوست دارم همه ترکیبهارو امتحان کنم:)

اینجارو به چندتا دلیل میسازم، از جمله:

- برای خودم تا رسپی هایی رو که امتحان میکنم و خوب در میاد همیشه در دسترسم بمونه

- برای دخترکم شاید، که نمیدونم کی و کجا قراره بدنیا بیاد(قربونت بره مامی)...

- و برای هرکسی که اینجا ممکنه بدردش بخوره و ایده جدیدی بگیره یا بتونه کمک و راهنماییم کنه:)


فقط من یه مشکل دارم، اینکه من هیچوقت با اندازه گیری آشپزی نمیکنم، همیشه حسی اندازه میگیرم، یعنی اینکه مثلا دارم کیک میپزم، همینجوری حسی آرد میریزم، شکر میریزم و ...البته تقریبا همیشه به اندازه هستا، اما میخوام از این به بعد بخاطر اینجا هم شده اندازه بگیرم و دقیق آشپزی کنم

خلاصه که همینا!

امیدوارم که بتونم از تجربیات خوشمزه هم لذت ببریمو از راهنماییهای دوستای خوب و کدبانوی خودم حساااااااااااابی یاد بگیرم